Små händelser och vad vi tränar på....      februari 2009 

       
   

Snart är det vår.......

   

     
  28/2 Husse var tvungen röja idag för att vi skulle kunna skotra på "vår" väg. Nu har nämligen de sista träden, i det som förut var "våran skog", avverkats och en massa bråte låg i vägen. Himla trist tycker vi - det ser inge kul ut alls!!!! Men, men - vi får väl försöka hitta oss en annan skog, men det blir nog svårt att hitta en så nära hemma!!!
   

   

Det var i alla fall ganska fint väder och matte och jag tog vår prommis. Sen fick jag göra ett "snö-fält", för nu har dom kommit på att jag har dåligt luktsinne i snö....... Tji fick dom - jag hittade det jag skulle och det ganska snabbt dessutom

   

     
   

     
   

   

..... Kämpigt värre! Snacka om att se hysterisk ut.....

   

   

....... men sen blev det apelsin!!

   

       
  22/2

Idag blev det pic-nic i det vita!! Vi skotrade en bit, till en koja, där vi gjorde upp eld. Och - eftersom det är söndag = vilodag, så slapp jag springa skoter idag. Jag fick faktiskt åka i pulkan.
Jag behöver ju också en vilodag ibland - det behöver alla tränings-freakar!! Nu pratar jag om konditionsträning! Den andra träningen blir det ju inte så mycke av......
Jag börjar ha några spring-mil i benen nu - över 20 i alla fall!! Det är nästan så att jag börjar fundera på Vasa-loppet...... men då var det ju det där med skidorna då.....

Hur som haver så var det en skön utflykt - bara sitta i pulkan o mysa! Men, väl på plats ute i skogen, fick jag göra några trippel-markeringar och nåt linjetag i djup-snön.
Jag tycker faktiskt det är jättesvårt att hitta dummys i snön - om man inte ser nedslags-hålet förståss...... Man får ju inte va dum - det är det första jag kollar in....

     
   

     
  21/2 Oj, va vi blev glada i morse. Bara -5°. Fint tänkte vi - idag kan vi vara ute mycke och fika och mysa.....! Jo, jag tackar jag - det var "svin-kallt" när man väl visade sig ute - det blåste rejält, så det blev ingen pic-nic. Men, vi har ju varit ute ändå. Det blev som vanligt - jag fick springa skoter! Sen fick jag hälsa på Nadja - det var länge sen sist och det var riktigt kul.
Ooops, höll på att glömma..... jag fick göra lite dirigeringar på sjön också och en hel del bus blev det.....
Så, det går ingen nöd på mig - det blev en bra dag i alla fall!
   

     
  17/2

Nu måste jag vila.....

   

    ....... har varit liiiiiite mycke idag!! Så jag känner mig ganska mör. Har varit "barnvakt" till Zilke - och det är inte det lättsammaste! Måste ju försöka hålla igång henne hela tiden, så att hon inte slappnar av. För om hon nu ändå är här, får hon ju faktiskt lov att busa med mig också - det tycker jag inte är mer än rätt.
Men vi har mest hållit oss inomhus - förutom några race på sjön. Det är ju nämligen såååå himla kallt - runt 25 grader hela tiden! 
     
  13/2

 Jag önskar alla jag känner en jättemysig  Alla Hjärtans Dag!!!  

   

 

  12/2

Dagens bildgåta!!

   

     
  11/2

Sol, mycke snö och en BOLL..... kan det bli bättre???

   

     
   

     
   

     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
    Sen blev jag trött......
   
     
  7/2 Oj, då - det har visst blivit en ny månad igen!!! Vi har inte riktigt hängt me´!
Men nu är vi uppdaterade och konstaterar att vi kommit ännu en vecka närmare våren!
Visserligen svårt att tro det en sån här dag, när det är minus 20°..... Brrrrrr.
Men det lär inte bli så mycke ute-vistelse idag för matte är dyng-förkyld och ligger för det mesta nedbäddad och husse han håller på med sitt renoveringsprojekt. Så man får väl försöka roa sig bäst det går...... jag kan ju alltid ligga och pussa matte i alla fall!!
       
    Man fryser ju t o m om ögonen.......
   

Tillbaka