Små händelser och vad vi tränar på....      mars 2009 

       
  28/3 Strax dags för Earth Hour - nu stänger vi datorn och släcker alla lampor! Gu´ va´ mysigt! Men vi tänker ändå fuska lite grann - vi SKA se Robinson, så TVn måste få vara på!!
     
  28/3 Total Make Over..... Visst ser ni väl ändå liiiite skillnad?? Nu börjar jag likna en flat igen - det tycker då åtminstone husfolket. Men lite finputsning kanske är på sin plats - Vi har beställt hem en frissa till nästa helg - så då ska det väl bli ordning även på mej, kan jag tro......
   

FÖRE

           EFTER

   
       
   

Men jag har hunnit vara ute och göra lite sönänglar också i den vackra vår-solen!!

   

     
  26/3 Hallå alla grabbar där ute....!!! Om ni inte märkt det redan, så kan jag tala om att jag börjat löpa nu! Förväntar mig en lång ringlande kö här utanför snart, där jag bara kan välja och vraka!
Skulle vara riktigt kul att bli mamma. Matte säger visserligen blankt NEJ, men om jag nu sköter mina kort lite smart, så kanske jag kan fixa till det alldeles själv... Jag älskar ju nämligen valpar - dom e så himla mysiga.
Har förresten träffat en collie-valp ikväll - å gud va söt han va. Han hade dessutom med sig tre större grabbar. Dom var lite påflugna - men vänta bara - om en vecka eller så är jag helt säkert med på noterna....!!!
Collie + Flat - kan de´ va´ nåt??? Ska tänka på saken!
Tror nästan att Collie var inblandad när vi flattar blev till en gång i världen - om jag nu inte fått det alldeles om baktassen förståss...
     
  22/3

Jag vill också ligga i pulkan.......

   

    Matte o jag tog en prommis på sjön idag - i solen!!! Längst in i sjön inväntade vi husse, som kom med skotern...... då blev det eld, fika o mys..... Jag fick ju inte fika i egentlig mening, men jag fick i alla fall göra ett mat-sök efter lite torr-fralla o nån ostbit. Känns bra att få jobba lite för maten ;-)) Sen blev det skoterspring hem - förståssssss!
     
  20/3

Vårdagjämning!!! Och vi har många +grader.....???? Redan på morron var det varmt, så det blev en toppenprommis innan det var dax för jobb...... vaktmästare som man är!!!!

Jag har fått vissa synpunkter på min frisyr på bilden här nedanför.....????!!!!!!  Ja, ja - vi vet - jag ser ut som en Rugg-Uggla, men matte har inte velat klippa mig. Hon tycker inte att jag ska va naken när det är kallt ute!!?? Det är i alla fall vad hon säger,  men jag tror nog bara att hon vill vara lite tvärs-emot!!! Och undanflykten att det är kallt börjar ju vara oanvändbar nu (+6° på morron!!), så vi får väl se om det händer nåt här framöver.
Även om det nu dröjer, så kommer jag i alla fall såsmåningom att återfödas som den prinsessa jag egentligen är..... vänta bara...!!!!!
Egentligen bryr vi oss ju inte oss så mycke om hur vi ser ut (kolla bara in matte!!!). Vi tycker att insidan är viktigaste...... Och min insida, den e fin den....!!

Madde - när kommer Du????? Jag blev ju så himla fin sist Du var här?? Även om matte klipper mig, så behöver jag Dej........ för matte är inte lika duktig !!! Det kanske är på plats med en liten nätt resa till Boden???

     
   

   

Nu har den härligaste årstiden i Norrbotten börjat.......

   

       
  17/3 Tack, så jättemycke snälla Zilke att jag fick va med dej igår! Är ju en himla tur att Du finns! Men gissa om jag var trött igår kväll - jag orkade inte ens pussas. Å då e de illa ställt, vill jag lova! Men nu e jag på hugget igen!! Du kan ju skicka en hälsning till Ditt husfolk också - det var ju ändå dom som gav mig alla godbitarna.....!!!
     
  15/3
em
Äntligen fick jag träffa Max igen - Han kom och hälsade på när vi satt nere vid sjön och myste i det fina vår-vädret. Mycke bus blev det....
   

     
   

     
   

     
   

     
   

     
  15/3 Idag kan jag glatt meddela att husfolkets plan INTE höll. Precis som jag trodde hade jag lika kul som vanligt och jag var inte ett dugg trött...... Det blev en del hyss, som inte alls gillades....
Men idag däremot är jag ordentligt seg - det kom liksom en dag för sent.... Så nu blir det till att vila sig i form, för i morrn ska jag vara hos Zilke och då vill man ju va på hugget igen....
     
  14/3 Vicken jobbig dag!! Dom har kört hårt med mig hela dan idag bara för att jag ska va trött och slut ikväll - vi är nämligen bortbjudna på middag och jag brukar vara alldeles hopplös när jag kommer bort till folk! Själv tror jag faktiskt inte att det hjälper - det kommer i alla fall att bli jätte-jätte-kul att komma bort och jag kommer ändå att göra allt jag inte får. Sist t ex, när vi var borta sist stal jag ett päron - gott tyckte jag, men vad matte tyckte förstår ni säkert!!! Till saken hör att jag aldrig själ hemma........
Hur dom försökt få mig trött? Jo först var det lång prommis, sen blev det trippelmarkeringar och linjetagsträning, sen följde jag på marknad inne i stan och nu ska jag snart ut och springa skoter igen...... Men, som sagt, jag tror nog inte att det kommer att hjälpa!! Så himla lätt är det inte att köra slut på mig.....
     
  13/3

Maaaaaax - vars e du????? Vi såg Dig nog i morse! Nä, förresten vi såg inte Dej, men din matte. Snödrivorna var för höga för att vi skulle se Dej!! Men vi trodde ju naturligtvis att vi skulle mötas och få oss en riktigt härlig morronprommis med lek o bus - men icke, sa Max - han gick åt ett annat håll han!! Ni måste tagit vägen över Farmen, era rackare.....!!! Så där fick vi traska våran runda alldeles ensamna!!!
Träffade visserligen Bea, men  henne fick jag inte leka med. NäHäDå - här skulle mötas utan att busa!!!! Gud, va kinkiga mattar e ibland.
Men jag är helt säker på att jag fått leka med dig Max, om du bara kommit åt mitt håll. Varför gjorde du inte som du brukar???? Smet????? Gör det nästa gång, snälla - snälla!!!

       
  8/3

Gråmulet, lite snöfall och blåsigt - men varmt. En rejäl prommis blev det och dessutom ett par trippelmarkeringar och, som om inte det räckte i djupsnön, lite linjetagsträning. Det tog faktiskt på krafterna, så efter det har jag bara tagit det lugnt i soffhörnet.
Nu börjar jag hämta mig igen, så snart är det väl dax att terra husfolket! Brukar ta en dust med dom varje kväll - bara för att dom inte ska sega ihop totalt.

     
   

Den här bilden tog vi en solig dag - inte idag alltså.... Vi har en toppenfin travbana som vi brukar gå på. Där finns det hur mycke godis som helst - bara att ta för sig!! Och nu när dom kört snöslunga så är det utspritt överallt i precis lagom stora munsbitar!!! Toppen!!

   
     
  7/3

I stället för att åka till Pite´ på utställning och heja fram mina kompisar, gick jag och kollade in draghunds-SM här i stan. Taskigt kanske, men mycke kuligare.
Vicken tur att man inte är Vorsthe säger jag bara, herreminje vad dom fick springa!!! Men det var kul att se - dom var jätteduktiga. Dock, kan jag inte låta bli att unda varför nån springer så där himla långt o fort av egen fri vilja??? Själv satt jag i en sluttning och fikade och myste och blev nästan andfådd bara av att titta!!

   
    Kolla va´ dom kämpar.....
   
    .... under tiden vi bara sitter och myser och minglar omkring!!
   
    Men det var inte enbart Vorsthe där - Ett par bekanta träffade jag i alla fall......
    Flinga.... och .....Sammy
   

Tillbaka