Idas dagbok

 

Små händelser och vad vi tränar på  - november 2011

 

   
28/11

Vilken härlig helg vi haft..... lite frostigt på backen, sol och ingen snö - perfekt! Vi har fått göra långa prommisar och efter det tränat lite både lördag och söndag. Men om inte husse haft med sig mobilen med GPS igår, hade vi kanske varit ute och prommat fortfarande ;-) Matte är i alla fall helt salig för hon har fått alla apporter i hand av Syrra!!!!!

   
24/11

Äntligen är renoveringen klar - i stort sett i alla fall!! Nu inväntar vi i lugn o ro 1:a Advent - mest troligen en grön sån, men det gör inte så mycke för vi börjar vänja oss vid att ha det varmt o skönt ute.
Jag som längtat så himla mycke efter snö börjar snart ändra mig. Det är ju faktiskt en hel del fördelar utan snö o kyla...... man slipper t ex få en massa klumpar under fötterna och kramp i benen. Men å andra sidan får man ju inte skotra och inte kan man gå på sjön heller, så det är både ock....  Matte däremot skulle nog vilja ha lite snö så att vi inte blir så skitiga när vi är ute. Men, men - den kommer så småningom vad vi än tycker!!

Ikväll har vi testat ett litet trick vi fått nys på, men det gick inte så där himla lysande måste jag säga...... det var lite svårt att förstå vad matten ville att vi skulle göra! Vi får väl försöka igen framöver och se om poletten trillar ner

   
16/11

Vår renovering kommer säkert att bli jättebra, för vi har världens hjälpsammaste Syrra! Hon måste ha nån typ av magnet eller kardborre i munnen för det fastnar nåt där hela tiden. Hon bara går förbi saker och ting och så sitter dom där i gapet..... Och det gäller allt - även Moraknivar, så hon har haft ett himmelrike nu en hel vecka, för det hamnar ju en hel del kuliga grejer på golvet när man tapetserar. Hon kallas just nu för Kardborren!!

   
 
   
 
   
11/11 11-11-11 kl 11:11
 
   
5/11

Mocktrail - de ni!! De e fina grejer det! En helt ny tävlingsform, tydligen förberedelse för A-prov. Igår hade vi träning här i Boden med en massa kändisar - kul, kul! Jag fick frottera mig med en NordJCH - Soda och syrran Elli som också alldeles snart är NordJCH - inte illa. Sen var det ju en hel del andra duktiga elit-hundar också. Åsså lilla jag! Tänk att jag fick förmånen träna med dom. Det var fantastiskt kul - så himla kul att jag var tvungen tjuvstarta ett par gånger..... Det tyckte väl inte matte var så bra, men i övrigt skötte jag mig ganska  bra - fort gick det i alla fall.
Syrra kom och tittade till oss en stund och hon formligen tjöt av upphetsning.... hon ville ju också va med. Men det fick hon inte. Idag fick hon däremot göra lika långa linjetag som vi gjorde och hon klarade det alldeles utmärkt.

Tillbaka