Små händelser och vad vi tränar på....    oktober 2007

     
27/10 Shit - Doriz slog mig!!! Skoja bara - Grattis Doriz! Det var Din tur i år. Egentligen ganska kul det här med en liten inbördes tävling - annars vill jag väl inte säga att det är speciellt kul!!! Min handler Madde fick inte nån riktigt bra kontakt med mig, sa hon och jag var inte speciellt villig att vifta på svansen heller - men tro väl sjutton det - jag var ju TOTALT FÄRDIG efter kvällen - en svår natt - och en hel, lång dag med väntan, väntan, väntan......
Antar att alla förstår att jag snackar om utställning - just precis det har jag varit på idag och fick ett rött plastband - Jättesnyggt! Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med det än, men jag kommer nog på nåt. Nog om detta - resultatet finns här.
 
 
 

Finputsning på hög nivå!!

Försöker se snygg ut!!

 
   
  Nä, nu snackar vi om gårdagen i stället, den var mycke kuligare - då trivdes jag!!! Tre härliga flattar på besök - Manjo, Wimse och lilla Alta. Som vi busade - ni skulle sett. Och sen såg vi Idol på TV - soffan var trång, om jag säger så!! Fem + tre. Vi var alltså som mest åtta där samtidigt! Men det var nog bara fyra som kollade TV - vi andra hade helt andra saker för oss - som att tigga, pussas, gå omkring, sitta i knä o s v.
Sen i natt - nästan i morse, vaknade jag av att nån var inne på vårt "uterum" - då ville Manjo fortsätta busa! Och självklart var jag redo! Men av nån anledning fick jag inte gå ut då - taskigt! Men skälla kunde ju ingen hindra mig från att göra - så innan det var över hade alla vaknat, hihihi!! Han lärde sig direkt att öppna dörren till uterummet, eller - förresten, han kunde det redan när han kom..... smart kille den där Manjo!!
   
 

Vi vill också ha!!!!

 

 

Wimse är otroooooligt sugen....

 

 

Snyggingen Alta i egen stol!!

 

   
25/10 Jo-Då, vi lever!! Vi håller på att ladda inför helgen! Vilar oss i form.....!

Just nu ser jag mest ut som ett virvel-marsvin!! Kul, kul!! Undra vad vi ska göra åt det? Kanske måste blöta mig igen och sen sova i upprättstående - det är nog enda chansen. Märkligt - antingen har jag ingen päls alls eller också, när jag då äntligen får lite päls, då är den för lockig. Det är ju det jag sagt - aldrig, aldrig blir det riktigt bra!!!

Men i morron kväll får jag i alla fall besök av tre snyggingar från Kiruna - de´ blir en höjdare och jag tror nog inte dom bryr sig om att jag är lockig och luktar parfym. Hoppas i alla fall inte det!!

Nä nu måste jag fortsätta med mitt vilande, så jag är på hugget i morrn!! Natti Natti!!
   
20/10

Nu är det nog slut på badsäsongen, verkar det som........

 

     
14/10 Läge för mys-pys!! Ute har det snöat, så marken ligger vit! Och efter prommisen var man lagom frusen, då var det skönt att bygga koja i soffan och värma upp sig lite!

Matte ville också va med på ett hörn, för hon har varit lite "mosig" idag.
Varför vet jag egentligen inte - men hon var i Luleå igår  och träffade träningskompisarna och jag hade sovit läääääänge innan hon kom hem, om man säger så!
Det hade visst varit jättekul och Soda hade fått vara med hela kvällen - lyllosen. Hon fick säkert en massa godis!! Det fick då inte jag, men ett märgben blev det i alla fall och sen tittade vi på TV.
Det var faktiskt inte alls så tokigt att slippa matte för en gångs skull - hon är ju ganska så tjatig, så det kan va skönt att vila öronen ibland!

Men som sagt - idag har vi samsats under samma täcke och bara haft det bra!!!

   
12/10

Vicket humör jag är på..... typ.... HEL-glad! Och har varit det ganska länge nu. Det är full fart, om man säger så! Hormoner kanske, vem vet?? Ikväll på vår prommis mumlade matte: "tur att vi inte går i par på nån jaktträning - för det skulle aldrig funka". Men skit i det - vi jakttränar ju inte just nu - vi har det bara så himla MYYYYYYSIGT!!

   
7/10 Regnet det bara öser ner och här sitter/ligger jag och blir uppsnofsad!! Snart utställning - man måste börja i tid!! Matte har försökt "tugga" bort min dubbelhaka idag - ni hör väl själva hur dumt det låter. Föreslog att hon skulle försöka göra nåt åt sin egen - men det örat lyssnade hon inte på!!
  Har i alla fall riktigt bra utsikt...... ..... men blev trött på att sitta o glo!
 
   
  Efter friseringen blev det ett spår igen! Ville ju använda upp blodet vi hade! Så ut i regnet bar det och faktiskt gick det lite, lite bättre idag! Berodde kanske på att det var ganska öppen terräng där det låg, så det var inte så många som skulle kunna smyga sig på mig!!! Vid en vinkel tappade jag spåret (fast jag går så sakta) och då blev jag riktigt till mig i trasorna tills jag hittade det igen - så nog är jag lite intresserad i alla fall. Och framför allt tycker jag blodpuddingen som ligger vid klöven är jättegod.... och klöven hur kul som helst att bära hem!! Det där med blodpudding i spårslutet är nytt för säsongen - kanske inte så dum lösning för min del, som älskar mat!!
Men nu struntar vi i det här med spår - i alla fall fram till våren! För jag antar att vi inte kan hålla oss från att pröva igen då.
   
6/10 Näe, nu ger vi snart upp...... IGEN!! Vi gav ju upp redan i våras, egentligen, men matte vill liksom inte erkänna att jag inte blir nån spår-hund. Om jag får säga mitt, så blir hon nog tvungen att göra det i alla fall till slut!!
 

Så här såg det ut idag - FINN FEM FEL!!! (eller ännu fler??)

   
 

Månntro det vinklar åt höger??

 

 

En vimpel till - fint, då är jag på rätt spår i alla fall!

 

 

Men nudå - inga vimplar - undrar just vart jag ska??

 

Tillbaka